FABRIKSFREMSTILLET SKO


OB5A3358_Done_web_preview.jpeg
 
 

 

Wallin er et innovativ nyt skomærke udviklet af anerkendte danske ortopædiske skomagere, der har arbejdet med fødder og specialdesignet fodtøj i over 75 år. Skomagerne hos Wallin har i mange år arbejdet på udviklingen af dette innovative design med effektfulde biomekaniske funktioner til gavn og glæde for kunder med vanskelige fødder og andre, som ønsker at passe godt på deres fødder, hofter og knæ.  

Med en unik biomekanisk funktion (MPR Technologi), som giver minimal belastning på fodsålen, fordeles trykket optimalt ved bevægelse i de smarte Wallin sko. 

TEKNOLOGIEN BAG WALLIN SKO

Maximum Pressure Reduction teknologien (MPR) medvirker til ikke, at overbelaste knogler og led i kroppen og er derfor velegnet til kunder, som har problemer med fødder, hofter og knæ. Wallin sko er endvidere egnet til kunder, som sætter komfort højt og som er trætte af klemte tæer i ubehageligt og generende fodtøj.

Den højteknologiske biomekaniske sål sikrer endvidere en perfekt gangart som følge af, at trykket og belastningen på led og knogler aflastes markant. Undersøgelser foretaget med Wallin sko viser en aflastning på fodsålen med mere end 40%, hvilket mærkes markant i din gang.

Wallin skoene har en god pasform med optimal aflastning og effektiv støtte og er især velegnet til kunder, der døjer med:

DiabetesSlidgigt GigtHælspore (Plantar fasciitis)Stiv storetå (Hallux Valgus)Trætte, nedslidte fødder med skader på ankel, svang og forfod

DOKUMENTEREDE FORDELE

Den specielle MPR teknologi fordrer en betydelig reduktion af belastning på kroppen i kraft af;

Reduceret tryk på ankel og fodNaturlig lindring for nakke og rygStøtte til hofte og knæStabilitet og støddæmpning ved hvert skridt

FANTASTISKE EGENSKABER

Hudvenlige, elastiske og åndbare materialerFineste nappa, nubuck og ruskind3D Hightech Mesh - giver det bedste klima for fodenIngen generende indersømOptimal volumen i forfoden for at fremme komfortSpecialdesignet til følsomme fødderUdtagelig indlægssål – ideel til personlige specialsyet indlæg.

Du kan købe dine nye Wallin sko her www.wallin-shoes.dk

 
 
OB5A3444_Done_web_Panorama.jpg