Beskåret _MG_6920 lidt varmere.jpg

FodIndlæg

- Velvære til dine fødder

Selv den mindste lille skavank i dine fødder kan få stor indflydelse på hvor aktiv du kan være i din hverdag. Måske skal der kun et indlæg til for at afhjælpe dit problem.

Har du en brug for fodindlæg er du kommet til det rette sted! 
Hos Skomageriet har vi mange års erfaring inden for fodindlæg, og vi arbejder dagligt med at fremstille indlæg til vores kunder.

Der kan være mange grunde til, at man har brug for indlæg til sine sko. Nogle ønsker at have mere komfort i deres fodtøj, mens andre har en skavank eller en sygdom der gør, at de har brug for fodindlæg. De fleste gener i fod, ankel, læg og knæ kan afhjælpes med den rette sko og et ortopædisk tilpasset fodindlæg.

Somme tider skal indlægget være specialdesignet efter kundens fod og gang, hvorimod det andre gange er nok at bruge et indlæg, der er fabriksproduceret. Uanset årsagen kan vi være dig behjælpelig.

Få et fodtjek hos os

Book en tid og få et fodtjek her hos os. Vi tager aftryk, så vi kan finde frem til den type indlæg som netop passer til dig og dine behov. Dette kunne f.eks. være svære tilfælde af forfodsfald, tå-deformiteter, hammertæer, deforme led samt svære fejlstillinger i for- og bagfod.

Skomageriet er eksperter i at fremstille ortopædiske fodindlæg efter aftryk, som passer nøjagtigt til den enkelte fod, og tager højde for den enkelte kundes særlige behov og problemstillinger.
Vi laver;

  • Stødabsorberende indlæg til sportssko

  • Korrigerende, aflastende og bløde indlæg

  • Bløde diabetes indlæg

Det er også muligt at købe færdige indlæg

  • Almindelige indlæg til forfodsfald og løft af svangen i forskellige materialer - bløde eller mere faste materialer.

  • Standard indlæg til aflastning af f.eks. platfodhed, hælsporer, ligtorne, hælkiler m.m.

  • Helsålsindlæg i bløde materialer tilpasset egne sko - eller tilpasset sko fra en af vore butikker.

Sygeforsikring danmark

Vi kan nu indberette dit køb af indlæg til sygeforsikring danmark, hvor du vil få et tilskud på på 400 kr. (pr. par) til betalende indlægskunder og et tilskud på op til 200 kr. hvis du er bevillingskunde og der er en egenbetaling. 

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller ønsker du tid til en undersøgelse af dine fødder, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan også komme forbi en af vores forretninger.

Vi tilbyder vores ydelser i følgende byer:
Butik/klinik - Valby, Frederiksberg og Lyngby
Satellitklinik - Hillerød, Holbæk, Slagelse og Køge.