Et godt fundament for fødderne

Hos Skomageriet har vi mange års erfaring med at fremstille fodindlæg, og vi ved, hvad det rette underlag for fødderne kan gøre for livskvaliteten. Selv den mindste lille skavank i dine fødder kan få stor indflydelse på, hvor aktiv du kan være i din hverdag. Måske skal der kun et indlæg til for at afhjælpe dit problem. Lad os hos Skomageriet hjælpe dig videre.  

Det er aldrig for sent at rette op på en skade, men det er naturligvis mest hensigtsmæssigt at handle, inden skaden er for stor. Ofte er det først, når skaden er sket, vi bliver opmærksomme på vigtigheden af god skokomfort.

Der kan være mange grunde til, at man har brug for indlæg til sine sko. Nogle ønsker at have bedre komfort i deres fodtøj, mens andre har en skavank eller en sygdom, der gør, at de har brug for fodindlæg. De fleste gener i fod, ankel, læg og knæ kan afhjælpes med den rette sko og et ortopædisk tilpasset fodindlæg.

Somme tider skal indlægget være specialdesignet efter din fod og gang, hvorimod det andre gange er nok at bruge et indlæg, der er fabriksproduceret. Uanset årsagen kan vi hos Skomageriet hjælpe dig med at finde det rette fodindlæg.

Thermo foot scan

Få et fodtjek hos os

Book en tid og få et fodtjek her hos os. Vi tager aftryk, så vi kan finde frem til den type indlæg, som netop passer til dig og dine behov. Det kunne fx være ved svære tilfælde af forfodsfald, tå-deformiteter, hammertæer, deforme led samt svære fejlstillinger i for- og bagfod.

Skomageriet er eksperter i at fremstille ortopædiske fodindlæg efter aftryk, som passer nøjagtigt til den enkelte fod. Vi tager højde for dine særlige behov og problemstillinger.

Hos Skomageriet laver vi:

  • korrigerende, aflastende og bløde indlæg
  • aflastende diabetesindlæg
  • fodindlæg til forfodsfald og løft af svangen i forskellige materialer – bløde eller mere faste
  • bløde indlæg med ortopædisk aflastning af fx platfodhed, hælsporer, ligtorne, hælkiler m.m.
  • fodindlæg i bløde materialer tilpasset egne sko – eller tilpasset sko fra en af vores klinikker
  • stødabsorberende indlæg til sportssko. 

Det er også muligt at købe færdige indlæg hos os.

Sygeforsikring ”danmark”

Vi kan indberette dit køb af indlæg til Sygeforsikring ”danmark”, hvor du vil få et tilskud på 400 kr. (pr. par) som betalende indlægskunde. Hvis du har fået en bevilling fra din kommune, og der derudover er en egenbetaling, så kan du få et tilskud på op til typisk 200 kr. fra Sygeforsikring ”danmark”.

Kontakt vores kundeservice ved spørgsmål eller for undersøgelse af dine fødder

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller ønsker du tid til en undersøgelse af dine fødder, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 36 45 45 73 eller via vores mail skomageriet@skomageriet.dk. Du kan også komme forbi en af vores klinikker, hvis du foretrækker det.

Vi tilbyder vores ydelser i følgende byer:

Valby, Glostrup, Frederiksberg, Roskilde, Lyngby, Hillerød, Holbæk, Slagelse, Køge og Rønne.

Vil du følge med i vores univers?

Vil du følge med i vores univers?

Det tidligere Holger Hansen Sko og Ortopædiskomageriet er slået sammen til SKOMAGERIET