SKOMAGERIET FÅR NY HJEMMESIDE

Januar betyder starten på et nyt kapitel. Fra 1. januar har vi 365 dage til at gøre noget nyt og anderledes, hvis vi altså ønsker det. For mange af os betyder det en oprydning og finpudsning til det bedre. Derfor lancerer vi en ny hjemmeside her i januar måned.
Vi håber I synes om det fornyet design og at I har let ved at finde det I skal bruge. Vi har i hvert fald gjort os umage for, at det bliver en god oplevelse for dig at besøge vores hjemmeside fremadrettet!

Som noget nyt har vi implementeret en formular på hjemmesiden, så du kan skrive dig op til vores nyhedsbrev. Vi kommer ikke til at spamme dig, men i ny og næ har vi nogle nyheder og tilbud vi gerne vil dele med dig. Dem får du i din indbakke, såfremt du udfylder formularen nederst på siden. Følg med i vores skomagerunivers!

Kig dig endelig rundt og giv os et like på Facebook, så bliver vi så glade! 

Louise Eriksen