Vi har fået nys om...

Måske er det gået din næse forbi, men vi har lukket butikken (det gamle Würtzen ortopædi) på Nørre Voldgade 20. Det gjorde vi i juni 2018 og har skrevet om det før her på hjemmesiden samt på vores facebook side - facebook.com/OrtopaediSkomageriet

Vi har dog desværre fået nys om at nogle af vores gamle kunder, der ikke har besøgt os længe kommer forgæves og stadig tror de kan tage til Nørre Voldgade. Det er ikke sko man handler der mere, så I vil gå forgæves og det vil vi være kede af.

I kan stadig finde os i Valby og på Frederiksberg og så har vi en række satellitforretninger rundt om på Sjælland. Det kan I læse mere om på vores hjemmeside www.skomageriet.dk under kontakt.

I er også velkommen til at ringe til os på 36 45 45 73. Vi vil meget gerne høre fra jer!

Louise Eriksen