Untitled_00016.jpg
IMG_0462.JPG
LisbetSonne.jpg
KennethWallin.jpg
DanJensen.jpg

om os

Skomageriet blev etableret i 1942 og er en virksomhed der er gået i arv i generationer. Familiedrevet med stolte traditioner inden for sit håndværk, har vi gennem tiden produceret tusindvis af håndsyede sko.
Hvert eneste år sendes mere end 2000 par sko ud fra værkstedet i Valby til tilfredse kunder i hele landet - Primært Storkøbenhavn.

Visioner

Vi har ambitioner om at vækste og tilbyde vores ydelser i et større geografisk område henover de næste 5 år. I begyndelsen af 2018 åbner vi eksempelvis satellitafdelinger i både Køge og Lyngby i samarbejde med dygtige fodterapeuter, som kan hjælpe borgerne både før og efter behovet for ortopædiske sko opstår. Dette mener vi selv skaber de bedste forudsætninger for vores kunder, men også fornuftige synergier os branchefolk imellem. 

Skomageriet tilstræber at hvert eneste par sko vi fremstiller, har den bedste pasform samt et design hvor også materialevalget, er tænkt ind i den enkeltes personlighed.
Fagligheden er høj hos Ortopædi Skomageriet. Vi er en virksomhed med dybe rødder og stor erfaring i at producere sko, men formår samtidigt at følge med tiden. Vi investerer i den nyeste teknologi og der arbejdes hele tiden på at følge med moden, og den seneste nye viden indenfor ortopædiske sko.

Hvem er vi?

Der er 25 medarbejdere i Skomageriet, som består af ortopædi skomagermestre, faglærte ortopædi skomagere, serviceskomagere, modellører, administrativt personale m.fl. Alle er engagerede og dygtige medarbejdere, som sætter en ære i at levere godt håndværk sammenholdt med høj funktion. Resultatet er gode og flotte sko til borgere med vanskelige fødder.

Skomageriet har tre forretninger - I Valby, på Frederiksberg og i København K (det gamle Wûrtzen ortopædi).
Herudover har Skomageriet satellitafdelinger flere steder på Sjælland, hvor kunder efter aftale kan få taget mål til at få leveret de eftertragtede håndsyede sko. 
Foruden vores egne butikker udfører vi ydelser i henholdsvis Hillerød, Holbæk og Slagelse, Køge & Lyngby.

Veluddannede skomagermestre, skomagere og modelkonstruktører i Skomageriet har stor erfaring og nyeste viden om hvordan gigtpatienter, diabetikere og mennesker med andre lidelser, kan få det bedst mulige fodtøj, som giver optimal mobilitet og komfort - samtidig med at fodtøjet passer til den enkeltes personlighed. Der samarbejdes med læger, fodterapeuter og forskere i ind- og udland. Kunderne kan med ganganalyse og andet elektronisk måleudstyr sikre sig, at det håndsyede fodtøj aflaster og støtter perfekt.

Virksomheden drives af adm. direktør Christian Wallin, som har mere end 30 års erfaring i branchen og 25 års virke i Skomageriet.