Untitled_00016.jpg
Skomagermester Lisbet

Skomagermester Lisbet

Skomagermester Kenneth

Skomagermester Kenneth

Skomagermester Dan

Skomagermester Dan

Skomagermester Bent

Skomagermester Bent

Indlægs-konstruktør John

Indlægs-konstruktør John

Direktør Christian Wallin

Direktør Christian Wallin

om os

Ortopædi Skomageriet blev etableret i 1942 og er en virksomhed, der er gået i arv i generationer. Familiedrevet med stolte traditioner inden for sit håndværk, har vi gennem tiden produceret tusindvis af håndsyede sko.
Hvert eneste år sendes mere end 2000 par sko ud fra værkstedet i Valby til tilfredse kunder i hele landet - Primært Storkøbenhavn.

Mission

Ambitionerne er tårnhøje. Vi vil være de bedste i branchen til ortopædisk fodtøj og vi vil servicere vores kunder bedre end nogensinde før.
Vi ønsker at vækste og tilbyde vores ydelser i et større geografisk område henover de næste 5 år.
Derfor åbnede vi i 2018 op for en satellitafdeling i Køge og vi har ændret vores Lyngby afdeling fra skobutik til klinik i samarbejde med dygtige fodterapeuter, som kan hjælpe borgerne både før og efter behovet for ortopædiske sko opstår. Dette mener vi, skaber de bedste forudsætninger for vores kunder, men også fornuftige synergier os fagfolk imellem. Det holistiske perspektiv på sygdomsramte og hvordan vi sammen kan understøtte vitaliteten og bevægligheden hos vores kunder, er noget der ligger os meget på sinde.
Kort sagt ønsker vi at sætte kunderne først. Vi er til for dig, så du kan få et bedre liv med en aktiv hverdag. 
Fagligheden er høj hos Ortopædi Skomageriet. Vi er en virksomhed med dybe rødder og stor erfaring i at producere ortopædiske sko, og formår samtidigt at følge med tiden. Vi investerer i den nyeste teknologi og der arbejdes hele tiden på at følge med moden, samt den seneste viden indenfor ortopædiske sko.

Hos Ortopædi Skomageriet tilstræber vi, at hvert eneste par sko vi fremstiller, har en perfekt pasform i forhold til kundens fod, samt et design hvor den enkelte kundes personlighed er tænkt ind i løsningen.

Hvem er vi?

Der er 25 medarbejdere i Ortopædi Skomageriet, som består af ortopædi skomagermestre, faglærte ortopædi skomagere, serviceskomagere, modellører, administrativt personale m.fl. Alle er engagerede og dygtige medarbejdere, som sætter en ære i at levere godt håndværk sammenholdt med høj funktion. Resultatet er flotte kvalitetssko til borgere med vanskelige fødder. 

Skomageriet har tre butik/klinikker - I Valby, på Frederiksberg og i Lyngby.
Herudover har Skomageriet satellitafdelinger flere steder på Sjælland, hvor kunder efter aftale kan få taget mål til at få leveret de eftertragtede håndsyede sko. Foruden egne butikker udfører vi ydelser i henholdsvis Hillerød, Holbæk, Slagelse & Køge.

Veluddannede skomagermestre, skomagere og modelkonstruktører i Skomageriet har stor erfaring og nyeste viden om hvordan gigtpatienter, diabetikere og mennesker med andre fodlidelser, kan få det bedst mulige fodtøj, som giver optimal mobilitet og komfort - samtidig med at fodtøjet passer til den enkeltes personlighed. Der samarbejdes med ortopædkirurger, fodterapeuter og forskere i ind- og udland. Kunderne kan med ganganalyse og højteknologisk måleudstyr sikre sig, at det håndsyede fodtøj aflaster og støtter perfekt.

Virksomheden drives af adm. direktør Christian Wallin, som har mere end 30 års erfaring i branchen og 25 års virke hos Ortopædi Skomageriet.