FCFU0013_30x40.jpg

Friheden til selv at vælge

Din kommune vil som regel have en løbende samarbejdsaftale med et skomageri, der har kompetencerne til at lave sko efter dine særlige behov. Her vil du automatisk blive sendt hen, som ny bruger af ortopædisk fodtøj.

SKAL jeg bruge den leverandør der står på bevillingen fra min kommune?

  • Nej, du kan FRIT vælge den leverandør DU ønsker! Uanset hvilken aftale din kommune måtte have indgået med et andet skomagerfirma.
  • Det kan betyde en merbetaling - ring til os og hør hvad der gælder i din kommune.

Hvad er processen? 

Du modtager et brev fra din kommune, som henviser dig til den skomager, de har indgået en aftale med. Dette er dog ikke ensbetydende med at du SKAL bruge den af kommunen valgte leverandør. Du har til enhver tid selv retten til at bestemme hvor du ønsker at få lavet dine sko. 

Det er vigtigt at du medbringer den godkendte bevilling, som du har fået fra kommunen. Førend kan vi ikke behandle dig og dine fødder.
Husk at du altid har friheden til selv at vælge hvilket skomageri du foretrækker at benytte, når du skal have nye sko eller indlæg. 
 

I branchen (hos os, som hos vores konkurrende kollegaer) har vi en egen betaling for det fodtøj du får udleveret (880kr. for voksne og 490kr. for børn). Derudover kan der være en prisdifference fra det bevilligede beløb du modtager af kommunen til vores pris i butikken. Denne difference vil være prisen du selv skal betale for dine håndsyede sko.