Om skomageriet

Vi er 33 medarbejdere i Skomageriet, som består af faglærte skomagere, indlægsteknikere, designere, CAD-operatører, kundeservice, regnskab og administration.

Førende skomagere siden 1941

Skomageriet er en sammenlægning af de 2 selskaber Ortopædiskomageriet og Holger Hansen Sko, og vi kalder os fremover helt enkelt for Skomageriet.

(Begge virksomheder videreføres dog – indtil videre – som selvstændige selskaber med egne CVR-numre).

Skomageriet blev etableret i 1941 og er en virksomhed, der er gået i arv i generationer. Vi er en familiedrevet foretagende og har stolte traditioner inden for håndværk. Gennem tiden har vi produceret tusindvis af håndsyede sko. Vi investerer i den nyeste teknologi og holder os opdateret på modetendenser og den nyeste viden inden for ortopædiske sko.

Det gode liv begynder med fødderne. Derfor har det siden 1941 været vores fornemste opgave at sikre menneskers livskvalitet ved at give fødderne optimale forhold. Det er muligt med vores kompetente fagfolk, der lever og ånder for deres fag – og dine fødder. Efter mange år i branchen ved vi, at skomageri er et erhverv, hvor man skal kunne mere end sit håndværk til fingerspidserne. Man skal også være en god menneskekender samtidig med, at man skal have en vis portion sygdomsforståelse for at kunne udføre jobbet som ortopædiskomagermester til perfektion.

Vores drivkraft

Vores ambitioner er tårnhøje. Vi ønsker at være de bedste i branchen og hjælpe mennesker med at få mere ud af livet – og det starter med fødderne. Man skal ikke tage fejl af, hvor vigtige fødderne velbefindende er for vores krop. Det er dem, vi går på, og dem, der bringer os frem i livet. Fødderne er fundamentet for kroppen, og derfor skal de være i balance, for at kroppen kan være i balance. Her er skræddersyet fodtøj nøgleordet. Det holder dig godt gående og giver dig mulighed for at komme frem i livet.

Vi ønsker at hjælpe mennesker både før og efter, behovet for ortopædiske sko opstår. Det, mener vi, skaber de bedste forudsætninger for vores kunder. Det holistiske perspektiv på sygdomsramte, og hvordan vi sammen kan understøtte vitaliteten og bevægeligheden hos vores kunder, er noget, der er vigtigt for os. Kort sagt ønsker vi at gøre en forskel. Vi er til for dig, så du kan få et bedre liv med en mere aktiv hverdag.

Hvem er vi?

Vi er 33 medarbejdere i Skomageriet, som består af faglærte skomagere, indlægsteknikere, designere, CAD-operatører, kundeservice, regnskab og administration. Vi er alle engagerede og dygtige medarbejdere, som sætter en ære i at levere godt håndværk til mennesker med udfordrende fødder. Virksomheden drives af adm. direktør Christian Wallin, som har mere end 30 års erfaring i branchen og 25 års virke hos Skomageriet.

Skomageriet har 4 klinikker i Valby, Frederiksberg, Roskilde og Lyngby. Derudover har Skomageriet satellitafdelinger flere steder på Sjælland, hvor kunder efter aftale kan få taget mål til at få leveret de eftertragtede, håndsyede sko. Disse satellitafdelinger ligger i byerne Hillerød, Køge og Rønne.

Kontakt vores kundeservice ved spørgsmål eller for undersøgelse af dine fødder

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller ønsker du tid til en undersøgelse af dine fødder, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 36 45 45 73 eller via vores mail skomageriet@skomageriet.dk. Du kan også komme forbi en af vores klinikker, hvis du foretrækker det.

Vi tilbyder vores ydelser i følgende byer:

Valby, Glostrup, Frederiksberg, Roskilde, Lyngby, Hillerød, Slagelse, Køge og Rønne.

Vil du følge med i vores univers?

Vil du følge med i vores univers?

Det tidligere Holger Hansen Sko og Ortopædiskomageriet er slået sammen til SKOMAGERIET