Ortopædiske sko

Giv fødderne den komfort de fortjener med ortopædiske sko

Vi hos Skomageriet stræber efter at give diabetikere og mennesker med gigt de sko, de drømmer om. Her går vi hverken på kompromis med pasformen, kvaliteten eller designet. Du kan være sikker på, at din beslutning om at træde ind i en af vores klinikker, er et vigtigt skridt i den rigtige retning. Vi er førende skomagere og har en stor knowhow, hvilket giver dig ortopædiske sko for livet.

For at få den mest optimale, ortopædiske sko i sidste ende, står vores skomagermestre for designet af skoene, udarbejdelsen af skoformen (læsten), og de bliver derefter produceret i Portugal. Vi samarbejder med ortopædkirurger, fodterapeuter samt forskere i ind- og udland. Det giver tilsammen den kvalitet, vi hos Skomageriet er kendt for.

Ortopædiske, håndsyede sko

Ortopædiske sko er en kunstart og et håndværk i sig selv. Vores mål er altid at opfylde den funktion, du har behov for. Dog er det mindst lige så vigtigt for os at fremstille sko, der er pæne, og som du har lyst til at iføre dig hver dag.

Fabriksfremstillede sko

Wallin-skoene er vores innovative bud på fabriksfremstillede sko, der på baggrund af biomekaniske funktioner og korrekt støtte giver en minimal belastning på fodsålen.

Kontakt vores kundeservice ved spørgsmål eller for undersøgelse af dine fødder

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller ønsker du tid til en undersøgelse af dine fødder, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 36 45 45 73 eller via vores mail skomageriet@skomageriet.dk. Du kan også komme forbi en af vores klinikker, hvis du foretrækker det.

Vi tilbyder vores ydelser i følgende byer:

Valby, Glostrup, Frederiksberg, Roskilde, Lyngby, Hillerød, Holbæk, Slagelse, Køge og Rønne.

Vil du følge med i vores univers?

Det tidligere Holger Hansen Sko og Ortopædiskomageriet er slået sammen til SKOMAGERIET