Ortopædiske sko

Giv fødderne den komfort de fortjener med ortopædiske sko

Ingen fødder er ens og alle fødder fortjener den rette støtte, plads og aflastning. Ortopædiske håndsyede sko hos Skomageriet er fremstillet præcis til dine fødder og tilpasset dine behov.

Målet for Skomageriet er at opfylde vores kunders specifikke behov for funktion og gøre en forskel med netop håndsyede sko.

Vi lever af at hjælpe vores kunder til et liv med bevægelse og ved at give dem fodtøj, så de kan gå glade og tilfredse fra klinikken og ud i livet. Fodtøj, der hjælper dem til at være mobile og aktive i hverdagen, og som giver dem mere livskvalitet.

Du kan være sikker på, at din beslutning om at træde ind i en af vores klinikker, er et vigtigt skridt i den rigtige retning. Vi er førende skomagere og har en stor knowhow.

Funktion & Design går hånd i hånd

 

Vi hos Skomageriet går hverken på kompromis med pasformen, kvaliteten eller designet. Vores mål er altid at opfylde den funktion, du har behov for. Dog er det mindst lige så vigtigt for os at fremstille sko, der er pæne, og som du har lyst til at iføre dig hver dag.

 

Håndværk & Produktion


For at få den mest optimale, ortopædiske sko i sidste ende, står vores skomagermestre for designet af skoene, udarbejdelsen af skoformen (læsten), og de bliver derefter produceret i Portugal. Vi samarbejder med ortopædkirurger, fodterapeuter samt forskere i ind- og udland. Det giver tilsammen den kvalitet, vi hos Skomageriet er kendt for.

Kontakt vores kundeservice ved spørgsmål eller for undersøgelse af dine fødder

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller ønsker du tid til en undersøgelse af dine fødder, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 81 45 00 00 eller via vores mail skomageriet@skomageriet.dk. Du kan også komme forbi en af vores klinikker, hvis du foretrækker det.

Vi tilbyder vores ydelser i følgende byer:

Valby, Frederiksberg, Lyngby, Hillerød, Roskilde, Køge og Rønne.

Vil du følge med i vores univers?

Vil du følge med i vores univers?

Det tidligere Holger Hansen Sko og Ortopædiskomageriet er slået sammen til SKOMAGERIET