Gigt

Gigt

Over 700.000 danskere er diagnosticeret med gigt, hvilket svarer til hver 8. af os. Gigtsygdomme og andre sygdomme i bevægelsesapparatet medfører ofte smerter og/eller hævelser i muskler, led og sener. Det er derfor vigtigt, at man, hvis man har gigt, investerer i fodtøj, der er særligt velegnet til fødder, som ofte bliver hævede.

Selvom fødderne ikke fylder så meget på kroppen, er de ret avancerede. En fod har nemlig intet mindre end 26 knogler og bliver derfor let påvirket, hvis man er diagnosticeret med gigt. I Skomageriet er vores medarbejdere specialister i at hjælpe mennesker med gigt samt eksperter i at finde, tilpasse og udvikle godt og komfortabelt fodtøj. Vores medarbejdere er veluddannede fagfolk, der samarbejder med læger og fodterapeuter for at få adgang til den nyeste viden og forskning inden for gigt.

Vi gør brug af den nyeste teknologi, der sikrer at sko og tilpasninger fungerer så godt som overhovedet muligt. Du kan derfor trygt kontakte os, hvis du har gigt og ønsker dig et par sko, der er skræddersyet til dine fødder.

FCFU0028_2

Vil du følge med i vores univers?

Vil du følge med i vores univers?

Det tidligere Holger Hansen Sko og Ortopædiskomageriet er slået sammen til SKOMAGERIET