Frit leverandørvalg

Vi har en kundeservice der er her for dig

Friheden til selv at vælge

Din kommune vil som regel have en løbende samarbejdsaftale med et skomageri, der har kompetencerne til at lave sko efter dine særlige behov. Her vil du automatisk blive sendt hen som ny bruger af ortopædisk fodtøj.

Nej, du kan FRIT vælge den leverandør, du ønsker. Uanset hvilken aftale din kommune måtte have indgået med et andet skomagerfirma. Det kan betyde en merbetaling. Ring derfor til os på tlf. 81 45 00 00 og hør, hvad der gælder i din kommune.

Du modtager et brev fra din kommune, som henviser dig til den skomager, de har indgået en aftale med. Dette er dog ikke ensbetydende med, at du SKAL bruge den leverandør, kommunen har valgt. Du har til enhver tid ret til selv at bestemme, hvor du ønsker at få lavet dine sko. Du ringer blot til os på tlf. 81 45 00 00 og booker en tid til konsultation.

Det er vigtigt, at du medbringer den godkendte bevilling, du har fået fra kommunen. Inden da kan vi ikke behandle dig og dine fødder. Husk at det er DIN beslutning, hvilket skomageri du foretrækker at benytte, når du skal have nye sko eller indlæg.

I branchen (hos os, såvel som hos vores konkurrerende kolleger) er der en egenbetaling for det fodtøj, du får udleveret (980 kr. for voksne, 540 kr. for børn i 2023). Derudover kan der være en prisdifference fra det bevilligede beløb, du modtager af kommunen, til vores pris i butikken. Denne difference plus den nævnte egenbetaling vil være prisen, du selv skal betale for dine håndsyede sko.

Som en del af vores service er vi blevet samarbejdspartnere med Sygeforsikring ”danmark”. Det betyder, at vi kan indberette dig som almindelig betalende kunde til Sygeforsikring ”danmark”, så du får det tilskud til indlæg, din sygegruppe berettiger. Derudover kan de af vores kunder, der har en egenbetaling på indlæg, også få tilskud. Bemærk: det gælder kun vores indlægskunder.

Vil du følge med i vores univers?

Vil du følge med i vores univers?

Kære kunder

Vi holder ferie i juli måned

Vores klinikker er lukkede i uge 29-30, medmindre du har en aftale.

Der kan være enkelte dage i både uge 28 og 31 hvor vi ikke følger vores normale åbningstider.

Ring venligst i forvejen i disse uger hvis du ikke har en aftale i forvejen.

God sommer.

Det tidligere Holger Hansen Sko og Ortopædiskomageriet er slået sammen til SKOMAGERIET