Konsultation

Før konsultationen

Du skal bestille tid til en konsultation hos en af vores ortopædiskomagere. Det kan du gøre ved at ringe eller maile til os. Se kontaktoplysningerne her.

Har du fået bevilget fodtøj, eller har du søgt kommunen om tilskud, skal du først bestille tid, når du har modtaget bevillingen i din e-Boks.

Husk at medbringe eller maile bevillingen til os. Vi får den ikke automatisk fra din kommune.

Nedenfor kan du læse om, hvad proceduren er, og hvad du kan forvente dig, alt efter om du er ortopædisk fodtøjskunde, indlægskunde eller blot har brug for fabriksfremstillede sko (FF-sko) eller semiortopædisk fodtøj.

FCFU0009

Ortopædisk fodtøj

Ved første konsultation:

Vi taler om årsagen til, at du har brug for ortopædisk fodtøj. Vi undersøger dine fødder og tager et såkaldt belastningsaftryk, og derpå foretager vi målinger af dine fødder.

På baggrund af aftrykkene og målingerne fremstiller vi en læst, som passer nøjagtigt til din fod. Denne bruges til at udvikle og producere dine nye sko.

Ved anden konsultation:

Her skal du prøve skoen, så vi kan vurdere, om den passer. Herefter sender vi prøven videre til færdiggørelse, hvor bl.a. sålerne vil blive monteret. Vores dygtige skomagere syer dine sko med de detaljer, der gør dine fødder glade og tilfredse i hverdagen.

Afhentning:

Efter 10-12 uger er dine sko klar, og vi aftaler en konsultation. Her kontrollerer vi igen pasformen og vejleder om brug og vedligeholdelse. Nu kan du tage dine nye sko med hjem.

Indlæg

Ved konsultationen:

Vi taler om årsagen til dit behov for indlæg og hvilke gener, de skal afhjælpe. Vi 3D-scanner dine fødder for at få et nøjagtigt billede, som vi bruger, når vi skal fremstille indlæggene. I nogle tilfælde tager vi et også et 3D-aftryk af dine fødder i en speciel slags skum.

Afhentning:

Efter 2-3 uger er indlæggene klar til afhentning. I nogle tilfælde aftaler vi en konsultation, så vi kan kontrollere og tilpasse indlæggene, inden du tager dem med hjem.

Fabriksfremstillet fodtøj og semiortopædisk fodtøj

Ved konsultationen:

Vi taler om baggrunden for dit behov for sko, og hvad du har brug for. Vi drøfter eventuelle tilretninger og vælger sammen den model, der passer til dig.

Derpå måler vi dine fødder for at få et nøjagtigt billede, som vi bruger, når vi skal fremstille skoene. I nogle tilfælde tager vi et også et aftryk af dine fødder i en speciel slags skum.

Afhentning:

Efter 2 uger er dine sko klar, og vi aftaler en konsultation, hvor du kan prøve skoene og få vejledning om brug og vedligeholdelse, inden du tager dem med hjem.

Vil du følge med i vores univers?

Vil du følge med i vores univers?

Det tidligere Holger Hansen Sko og Ortopædiskomageriet er slået sammen til SKOMAGERIET